Porsche VTS (4th Gen)

De 4e generatie van het Porsche VTS voertuigvolgsysteem is beschikbaar op de nieuwe Cayenne (MY 2024). Het is voorzien dat elk nieuw Porsche model met dit systeem wordt uitgerust. Het systeem beschikt over de laatste technieken om uw kostbare Porsche na diefstal terug te kunnen vinden en voldoet aan de hoogste beveiligingsklasse van INCERT.

Inclusief 3 jaar abonnement

Bij aanschaf van uw nieuwe Porsche wordt in de meeste gevallen automatisch het Porsche VTS beveiligingssysteem inclusief 3 jaar abonnement geselecteerd. De kosten van het systeem en de eerste 3 jaar van het abonnement zijn in dat geval dus in de aankoopprijs van uw Porsche inbegrepen. Hierdoor weet u zeker dat u goed beveiligd op weg gaat en u altijd voldoet aan de hoogst mogelijke beveiligingseis van uw verzekeraar.

Altijd in contact met uw Porsche

Het Porsche VTS voertuigvolgsysteem is aangesloten op de My Connected Car applicatie van Vodafone Automotive. Met My Connected Car staat u altijd in contact met uw Porsche. My Connected Car bestaat uit een smartphone applicatie voor Android en iPhone toestellen.

Met de applicatie kunt u de beveiliging van het voertuig op afstand beheren en krijgt u toegang tot informatie van het voertuig zoals real-time locatie en een overzicht van de afgelegde ritten.

Bestuurder identificatie

Het Porsche VTS voertuigvolgsysteem kan in TT1, TT2, TT3 en TT4 uitvoering geplaatst worden. In de TT2 en TT4 uitvoering moet u zichzelf voor iedere rit identificeren via de bijgeleverde ‘DriverCard’. Door simpelweg de DriverCard bij u te dragen, zal deze identificatie automatisch uitgevoerd worden en heeft u hier geen omkijken naar.