My Porsche App

Het Porsche Car Connect systeem maakte tot september 2022 gebruik van de Porsche Car Connect app voor het leveren van de Remote Service. Als u geabonneerd bent op de Remote Service kunt u met deze app verschillende acties uitvoeren op de auto, zoals de actieradius bekijken, de bandenspanning controleren, ramen en deuren sluiten en uiteraard de auto lokaliseren.

Eén centrale applicatie

Sinds september 2022 is de Porsche Car Connect app vervangen door de My Porsche app. De My Porsche app is uw mobiele interface met de Porsche wereld en een centraal toegangspunt voor alle Porsche diensten waaronder die van Porsche Car Connect.

Inloggen

Om in te loggen op de My Porsche app heeft u een Porsche ID nodig. Als u nog geen Porsche ID heeft, of als u gegevens hiervan vergeten bent, neemt u dan contact op met uw lokale Porsche dealer. Zij helpen u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Als u vragen heeft over de My Porsche app of over uw Porsche ID dan kunt u deze aan uw Porsche dealer voorleggen. Clifford kan wel zien of de benodigde Remote Service actief is en of het systeem bereikbaar is, maar inhoudelijke vragen over My Porsche en over het Porsche ID kunt u voorleggen aan uw dealer.