Vehicle Tracking System


NL| FR

Laat Porsche VTS uw Porsche beveiligen

Het Porsche VTS systeem wordt geleverd als originele accessoire voor uw Porsche (genuine Part). De voorbereidingen worden reeds getroffen tijdens het fabricageproces en de installatie wordt voltooid door uw lokale Porsche Centrum. Voor meer informatie over installatie en prijzen, kunt u contact opnemen met het Porsche Centrum bij u in de buurt.


Enkele unieke eigenschappen

European Coverage
Gestolen voertuigen kunnen in alle Europese landen worden gevolgd. Politie interventie en voertuig berging wordt georganiseerd in de lokale taal en zonder dat u hierbij betrokken hoeft te zijn.
Approved by Porsche
Porsche VTS is het enige volgsysteem dat door Porsche technici van het Research en Development Center in Weissach getest en goedgekeurd is. Porsche accepteert alleen aansprakelijkheid op een origineel Porsche VTS systeem.
Pinpoint accurate GPS positioning
De uiterst nauwkeurige GPS plaatsbepaling start op het moment dat de meldkamer een alarmmelding ontvangt en stelt de meldkamer in staat de Politie naar de dieven te begeleiden.
Automatic Driver Recognition
Automatische bestuurder identificatie waarschuwt de meldkamer op het moment dat uw Porsche gestolen wordt. Zelfs wanneer de dieven over de autosleutels beschikken is diefstal direct bekend bij de meldkamer.