Vehicle Tracking System


NL| FR

De meest effectieve oplossing tegen diefstal

Het Porsche VTS systeem is een geavanceerd voertuigvolgsysteem dat verborgen en beveiligd ingebouwd kan worden in alle Porsche voertuigen die na Augustus 2005 geproduceerd zijn. Mocht uw Porsche gestolen worden, dan zal onze 24-uurs meldkamer uw auto volgen en in samenwerking met de Politie veiligstellen.


Enkele unieke eigenschappen

24/7 Service
24 uur per dag, 7 dagen per week service in de lokale taal in alle Europese landen, Rusland en delen van Zuid-Amerika. Alle Europese landen beschikken over een lokale meldkamer en Service Provider.
GSM and GPRS coverage
De bijgeleverde SIM kaart beschikt over automatische GSM en GPRS Roaming op meer dan 360 GSM netwerken, in meer dan 180 landen, wereldwijd. Deze ongekende GSM dekking maakt communicatie met uw Porsche bijna overal ter wereld mogelijk.
Monthly Health Check
Het systeem beschikt over een automatische periodieke systeemcontrole waardoor u verzekerd kunt zijn dat het systeem correct functioneert wanneer het nodig is.
Theft Report History
Mocht de auto gestolen worden, dan zal het systeem automatisch een uitgebreid diefstalrapportage genereren waarin de bewegingen van de auto van minuut tot minuut te volgen zijn. Een must voor zowel de Politie als de verzekeraar.